ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά εταιρικών πελατών από την Ελλάδα ή το εξωτερικό με αφορμή ημερίδες (meetings), ταξίδια κινήτρων (incentives), συνέδρια (conferences), και κοινωνικές εκδηλώσεις (events).

Οργανώνουμε επιτυχημένα ταξίδια βασισμένα στις δικές σας ανάγκες (Βελτίωση επικοινωνίας, σύσφιξη σχέσεων, επιβράβευση, εκπαίδευση – επιμόρφωση).

Οργανώνουμε ξεχωριστές – παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικές δραστηριότητες (team building activities, jeep race, canoe, rafting, ski, sea adventures, athletics) για τα μέλη της ομάδας με στόχο μια υπέροχη, αξέχαστη εμπειρία.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Η μεταφορά στρατιωτών πραγματοποιείται με πολυτελή πούλμαν που εξασφαλίζουν την άνετη μεταφορά τους από και προς τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα πούλμαν είναι ειδικά διαμορφωμένα με άνετους χώρους, αναπαυτικά καθίσματα για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και μεγάλους χώρους αποσκευών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ
Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωή σας, το γάμο σας.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των καλεσμένων του γάμου από τα ξενοδοχεία τους, από και προς τη γαμήλια τελετή και την δεξίωση, εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη μέρα για όλους.

Την ημέρα του γάμου σας επιλέξτε μια από τις πολυτελείς λιμουζίνες μας και πραγματοποιήστε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Παρέχουμε τη μεταφορά των καλεσμένων σας με ιδιόκτητα οχήματα και πολυτελή βαν και μεγάλα λεωφορεία.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
Αναλαμβάνουμε καθημερινά τη μετακίνησή σας όπου και αν βρίσκεστε. Είμαστε άμεσα στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο με συνέπεια και διακριτικότητα.

Οι σχολαστικά επιλεγμένοι οδηγοί μας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς σε στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, ξενοδοχειακές μονάδες, πρεσβείες και συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία.

Οι αγγλόφωνοι οδηγοί σε συνδιασμό με έμπειρους αγγλόφωνους, γαλλόφωνους ή γερμανόφωνους ξεναγούς – συνοδούς θα σας ξεναγήσουν στη χώρα μας και θα σας ενημερώσουν για κάθε μνημείο και ιστορικό σημείο.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΟΜΑΔΩΝ

Η μεταφορά ομάδων πραγματοποιείται με πολυτελή πούλμαν που εξασφαλίζουν την άνετη μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα πούλμαν είναι ειδικά διαμορφωμένα για αθλητές με άνετους χώρους, αναπαυτικά καθίσματα για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και μεγάλους χώρους αποσκευών.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
Η μεταφορά μαθητών γίνεται με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την μεταφορά των παιδιών με ασφάλεια από και προς το σχολείο.

Φροντίζουμε για την τήρηση των ωρών άφιξης και αναχώρησης στα σημεία προορισμού και εξειδικευμένο προσωπικό συνοδεύει τους μαθητές σε κάθε δρομολόγιο για την φροντίδα των αναγκών τους. 5ήμερες, 3ήμερες, μονοήμερες και για εξετάσεις.

VIP ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αποκλειστικά για ιδιωτικές ξεναγήσεις VIP (Υψηλών Προσώπων), στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, με τον πολυτελή στόλο μας

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ – ΚΑΠΗ
Οι μεταφορές ΚΑΠΗ και Συλλόγων πραγματοποιούνται με ειδικά διαμορφωμένα τουριστικά λεωφορεία που επιτρέπουν την άνετη μεταφορά των επιβατών σε όλη την Ελλάδα.

Πούλμαν που χαμηλώνουν για την διευκόλυνση της επιβίβασης ατόμων όλων των ηλικιών, πολυτελή καθίσματα και άνετοι χώροι για πολύωρες μετακινήσεις και εκδρομές.

Εξειδικευμένο προσωπικό συνοδεύει τις μετακινήσεις για την φροντίδα των αναγκών των επιβατών με ευγένεια.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Η μεταφορά προσωπικού πραγματοποιείται με εξειδικευμένα πούλμαν από και προς τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρείας.

Με σεβασμό στις ανάγκες τόσο της εταιρίας όσο και των επιβατών μεταφέρουμε το προσωπικό σας με ασφάλεια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Η μετακίνηση του προσωπικού επιχειρήσεων πραγματοποιείται με μεγάλα λεωφορεία, mini buses αλλά και ιδιόκτητα VIP οχήματα και ταξί της εταιρείας μας.

Να σημειωθεί ότι παρέχονται υπηρεσίες έκτακτων δρομολογίων και εξατομικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων σε τοποθεσίες αρχαιολογικού και παντός είδους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Αναλαμβάνουμε τη συνοδεία και ξενάγησή σας στους χώρους αυτούς από έμπειρο προσωπικό με πλούσια γνώση του αντικειμένου και άριστο επίπεδο ξένων γλωσσών.

Translate »